Registre   ·   Identificar-se Inici   ·   Contactar               
Inicio
CERCADOR SERVEIS
NOTÍCIES / OFERTES
Assegurança dirigida a professionals de l'organització d'activitats esportives, amb bons preus i bones cobertures.
La reforma de la Llei de Societats de l’any 2003, la nova Llei Concursal, la Llei de Transparència i el Codi de Bon Govern signifiquen una major vigilància sobre les decisions adoptades per els gestors i... [+]
Visiti'ns. .. s'estalviarà d' un 20% a un 30% de l'assegurança de vida del seu banc o caixa. EXEMPLES D'ASSEGURANCES DE VIDA-RISC. Capital de 100.000€ per mort o invalidesa: EDAT PRIMA 25... [+]

Introducció

Benvinguts a Segurnou
 
 SEGURNOU Corredoria d'assegurances (inscripció J190GC, en el Registre especial de la Direcció General d'Assegurances), proporciona assessorament integral en gerència de riscos i contractació d'assegurances, hem intervingut en més de 35.000 contractes, inclouen els seus clients a particulars i empreses de primera línia amb presència nacional i internacional, en els més diversos sectors d'activitat.
 
A partir del dia 1-1-2011, s'han integrat amb SEGURNOU, l'equip humà i la cartera de clients d' ESTIVILL, amb una trajectòria professional de més de 50 anys.
 
Disposem d'una important estructura tècnica i comercial amb una gran capacitat logística, amb un equip humà de professionals capacitats per a la contractació i gestió de les cobertures més especialitzades, donant així solució a totes i cadascuna de les necessitats empresarials, sigui quin sigui el seu nivell de negoci.
 
SEGURNOU ofereix els seus serveis integrals aplicant una metodologia molt precisa: primer designa a l'executiu responsable del compte, realitzant una inspecció tècnica dels actius i riscos, una valoració de la cobertura vigent per determinar les diferents opcions i el seu cost, així com les polítiques d'actuació més adequades en cada cas (mesures de prevenció i seguretat, peritatge, finançament).
 
Determinada l'opció més interessant pel client, negocia els contractes en les millors condicions de mercat amb companyies de provada solvència, facilitant inclús un pla individualitzat de finançament i assessorant en la implantació de les normes administratives i de procediment intern per la gestió de contractes i reclamacions en cas de sinistre.
 
Li proporcionem serveis integrals en gerència de riscos i contractació d'Assegurances o altres programes empresarials adaptats a cada sector d'activitat.

Disposem d'un equip humà de professionals tècnics i comercials capacitats per a la contractació i gestió de les seves necessitats. Cercarem la solució idònia a aquestes necessitats.

Les accions empreses amb vostè venen dimensionades pel valor afegit que Segurnou diposita en totes elles, oferint-li un servei personalitzat d'elevat grau de satisfacció.

A Segurnou, podrà informar-se dels plans i productes que li oferim, beneficiar-se del recolzament en l'assessorament, la contractació i el manteniment directe dels seus productes, així com, mantenir un contacte permanent i personalitzat.