Registre   ·   Identificar-se Inici   ·   Contactar               
Inicio
CERCADOR SERVEIS
NOTÍCIES / OFERTES
Assegurança dirigida a professionals de l'organització d'activitats esportives, amb bons preus i bones cobertures.
La reforma de la Llei de Societats de l’any 2003, la nova Llei Concursal, la Llei de Transparència i el Codi de Bon Govern signifiquen una major vigilància sobre les decisions adoptades per els gestors i... [+]
Visiti'ns. .. s'estalviarà d' un 20% a un 30% de l'assegurança de vida del seu banc o caixa. EXEMPLES D'ASSEGURANCES DE VIDA-RISC. Capital de 100.000€ per mort o invalidesa: EDAT PRIMA 25... [+]

Sap per què confien en nosaltres?

... perquè som professionals de l'Assegurança. Els mediadors tenim la formació específica que ens permet donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients i assessorar-los amb rigor i serietat.

... perquè som accessibles. Per contractar una assegurança o fer una consulta, els nostres clients no han de demanar hora. Ens visiten o truquen per telèfon i els atenem al moment.

... perquè garantim un tracte personal. Coneixem els noms i cognoms dels nostres clients i ells ens coneixen a nosaltres.

... perquè donem resposta a les seves necessitats. Els mediadors estudiem les necessitats particulars de cada client per oferir-li la solució amb les cobertures més adients per cada cas.

... perquè defensem els interessos dels nostres clients. Tramitem sinistres des de la seva declaració fins al cobrament de la indemnització i actualitzem periòdicament els contractes i cobertures.

Contractar les seves pòlisses mitjançant un corredor no li costa més, i gaudirà de multitud d'avantatges:
  • Major Qualificació Professional
  • Reconeixement d'Honorabilitat i Experiència
  • Servei Integral i Personalitzat
  • Estalvi Garantit
  • Defensa dels Interessos